Tikar Karet Universal Car Diamond TPR XPE 3D 5D Tikar Mobil Disesuaikan

Katrangan singkat:

Kauntungan: Pesenan Cilik Ditampa / Negara Asal / Bahan Tanpa Wangi TPR / Jaminan / Garansi / Kemasan / Kinerja Produk / Reputasi / Disesuaikan


Detail Produk

Tag Produk

Tikar Mobil TPR

Kabeh Perlindhungan Cuaca

Tikar Lantai Mobil 3D

Perlindhungan Anti Slip / Waterproof / Gampang Mbusak / Kabeh Musim

Bahan Wearproof / Dirt / Wau / Eco Friendly

Rincian Produk

Desain: Tikar Universal Anti Slip Car

Materi: TPR + XPE

Jumlah Tikar: 4 pcs

Ukuran Tikar: Universal Kanggo Mobil

Jeneng Merek Tikar: Nampa OEM / ODM

Fitur: Anti-Slip / Waterproof / Debu Control / Gampang Reresik

Bobot: 2 Kg

Kemasan Biasa: 20 - 30 Sets / Carton

Pelabuhan FOB: Shanghai / Ningbo

Wektu conto: 3 - 5 Dina

Kemampuan Suplai: 100000 Potongan / Wulan

Gambar Detail Produk

双前脚 主图 米粒 垫
最最新 米粒纹 水平线 后位垫
hrt (3)
jty (6)

Kasus Aplikasi Skenario Produk

tyj (1)
细节图 03

Sertifikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Apa produk utama sampeyan?

Perusahaan kita duwe spesialisasi ing tikar mobil lan tikar gedhe, kalebu tikar lantai tpo / tpe, tikar tpo / tpe, bahan tpo / tpe, dll.

Apa Material TPO / TPE / TPR?

Materi TPO / TPE / TPR minangka Bahan Ramah Lingkungan, kesehatan 100% lan bisa pulih 100% lan Ora ambu.

Kepiye babut mobil TPO / TPE lan tikar gedhe?

Tikar mobil TPO / TPE bisa tahan banyu, anti rereget, tanpa ambu, anti gores, Non selip, gampang diresiki.

Kepiye pabrik sampeyan?

Pabrik kita ngasilake bahan TPO / TPE mentah dhewe lan bisa ngontrol kualitas. Supaya kita bisa nggawe kualitas paling dhuwur kanthi rega sing kompetitif.

Pira duwe gaya mobil mat lan trunk mat?

Kita duwe Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca udakara 300 Model Model.

HuaWo All Weather Car Mats FloorLiners

KONTAK: Joleen

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

KONTAK: Welden

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Video Produk

Profil Perusahaan

Pemasok Tikar Mobil Perfomance Profesional

Kita minangka perusahaan entitas profesional sing spesialisasine nggawe, ngrancang lan ngembangake aksesoris mobil, kayata bahan TPO / TPE / TPR, tikar mobil lan tikar batang.

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Pasar Ekspor Utama

Asia

Eropa Wétan

Amerika Utara

Eropa Kulon

Ing saindenging jagad

Kemasan & Kiriman

Barang lan paket individu sing dikemas, Kemasan netral, ing karton.

Wektu Utama: 20 - 30 dina

Pembayaran & Pangiriman

Pembayaran: T / T 30% sadurunge lan saldo mbayar sadurunge dikirim

Cara Pembayaran: Advance TT, T / T, PayPal, L / C ..

Kauntungan Kompetitif Utama

Pesenan Cilik Ditampa

Negara Asal

Materi Tanpa Wangi TPR

Jaminan / Garansi

Kemasan

Kinerja Produk

Reputasi

Disesuaikan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita