Diamond Non Skid Waterproof Custom TPR XPE Tesla Model 3 Trunk Mat

Katrangan singkat:

Kauntungan: Pesenan Cilik Ditampa / Distribusi sing Ditampa / Formulir A / B / Tanpa Bau / 100% Produk Daur Ulang / Fitur Produk / Kinerja Produk / Pangiriman On Time / Approval Quality


Detail Produk

Tag Produk

TPR Trunk Mat

Kabeh Perlindhungan Cuaca

TPR 3D Trunk Mat

Perlindhungan Anti Slip / Waterproof / All-Season

Nyandhang / Dirtproof / Tanpa ambu

Tekstur Khusus lan Pola / Praktis

Rincian Produk

Desain: Mat Trunk Car Anti Skid

Bahan: Bahan TPE / TPR Tanpa Bau

Posisi: Belakang

Nomer Tikar: 1 Pc

Ukuran: Kanggo Ukuran Mobil

Fitur: Anti Slip / Waterproof / Gampang Mbusak / Kabeh Cuaca, Non Deform ing 130 ℃ / -40 ℃ / Praktis

Bobot: 2-2,5 Kgs

Paket Individu: 1 Set Kanggo Karton

Kemasan Biasa: 10 - 15 Pcs / Karton

Pelabuhan FOB: Pelabuhan Ningbo

Sample wektu: 5 - 8 Dina

Panggonan Asal: Zhejiang, China

Gambar Detail Produk

dfg (2)
dfg (3)
dfg (4)
dfg (7)

Kasus Aplikasi Skenario Produk

rth (1)
rth (2)

Sertifikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Apa produk utama sampeyan?

Perusahaan kita duwe spesialisasi ing tikar mobil lan tikar gedhe, kalebu tikar lantai tpo / tpe, tikar tpo / tpe, bahan tpo / tpe, dll.

Apa Material TPO / TPE / TPR?

Materi TPO / TPE / TPR minangka Bahan Ramah Lingkungan, kesehatan 100% lan bisa pulih 100% lan Ora ambu.

Kepiye babut mobil TPO / TPE lan tikar gedhe?

Tikar mobil TPO / TPE bisa tahan banyu, anti rereget, tanpa ambu, anti gores, Non selip, gampang diresiki.

Kepiye pabrik sampeyan?

Pabrik kita ngasilake bahan TPO / TPE mentah dhewe lan bisa ngontrol kualitas. Supaya kita bisa nggawe kualitas paling dhuwur kanthi rega sing kompetitif.

Pira duwe gaya mobil mat lan trunk mat?

Kita duwe Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca udakara 300 Model Model.

HuaWo All Weather Car Mats FloorLiners

KONTAK: Joleen

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

KONTAK: Welden

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Video

Profil Perusahaan

Tikar Mobil Perfomance Profesional Lan Pemasok Tikar Batang

Produk utama: Tikar Mobil TPR / Tikar Mobil TPE / Tikar Mobil Kulit / Tikar Mobil Karpet / Tikar Batang TPR / Tikar Batang TPE / Tikar Deadline Mobil

Jumlah Karyawan Pabrik: 128 Wong

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Aplikasi

Kanggo Mat Trunk, Mat Trunk Ngarep, Mat Storage Back Belakang

Langkah-langkah pangolahan

Scanning 3D Kanggo Entuk Data Asli → Desain → Gawe Cetakan → Bahan TPR → Lembar Formulir Saka Bahan → Pencet Cetakan → Trimasi Ujung Produk → Paket Individu → Kanggo Warehouse → Pangiriman

Pasar Ekspor Utama

Asia

Australasia

Timur Tengah / Afrika

Amerika Utara

Eropa Kulon

Kemasan & Kiriman

Foam & Carton, paket individu, desain / print / paket minangka panjaluk sampeyan

Barang lan paket individu sing dikemas, Kemasan netral, ing karton.

Pembayaran & Pangiriman

Pembayaran: T / T 30% luwih dhisik lan saldo mbayar sadurunge dikirim

Cara Pembayaran: Advance TT, T / T, Western Union,

Kauntungan Kompetitif Utama

Pesenan Cilik Nampa

Distributor sing Ditampa

Formulir A / B

Produk Daur Ulang Tanpa Bau / 100%

Fitur Produk

Kinerja Produk

Pangiriman On Time

Persetujuan Kualitas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita