Liner Kargo Kabeh Cuaca kanggo Tesla Model Y Custom Fit Rear Trunk MAT

Liner Kargo Kabeh Cuaca dirancang kanggo nglindhungi wilayah kargo sampeyan saka tumpahan, reregetan, lendhut lan rereget.

Alur jero ngalih lan njebak banyu kanthi efektif, dene tembok sisih sing nginggil nyedhiyakake proteksi pinggiran lan nyegah

cairan saka bocor menyang karpet.

Tekstur tahan luncur mbantu njaga barang-barang lan aksesoris supaya aman ing bagasi panyimpenan tanpa geser.

81rqRtxhDdL._AC_SL1500_副本

Nggunakake teknologi pemindaian laser presisi tinggi, kabeh Liner Kargo 3D digawe khusus supaya cocog karo kontur batang sing akurat kanthi akurasi lan jangkoan lantai. Digawe dening bahan bersertifikat SGS sing ramah lingkungan, kabeh tikar mobil kita pancen ora beracun lan ora ana ambu sampeyan ora kudu ngrasakake ambune karet sing ora enak. Ora gampang ngresiki tikar iki. Cukup usap nganggo kain lembab, utawa nyopot saka kendaraan sampeyan, selehake lan ganti kargo kargo maneh.

Ing81+y3DwKrJL._AC_SL1500_副本pelapis kargo sing pas dadi perlindungan interior revolusioner kanggo kendaraan sampeyan kanthi struktur telung lapis sing inovatif. Desain telung dimensi sing didigitalisasi kanthi kontur interior kendaraan sampeyan kanggo mbebayani lan tumpahan. Lapisan ngisor anti-selip sing dipatenake njaga tikar ing papan tanpa ngrusak karpet asli. Lapisan permukaan sing elegan nyedhiyakake perlindungan sing apik, anti banyu, kanggo mbela interior sampeyan.

91UixywSgSL._AC_SL1500_

Model tikar mobil Y TPR Custom Fit All-Weather Cargo Liner minangka perlindungan interior sing revolusioner lan salah sawijining aksesoris khusus kanggo kendaraan sampeyan. Nggunakake teknologi pemindaian laser canggih, saben pelapis kargo diukur supaya pas karo batang mobil sampeyan kanthi akurasi lan jangkoan lantai maksimal. Konstruksi multi-lapisan hibrida inovatif dirancang kanggo nyedhiyakake proteksi interior otomotif sing lengkap, nyerep geter, nyuda gangguan dalan, lan njaga bahan baku supaya aman ing batang tanpa geser.


Wektu kiriman: Okt-08-2020