Tesla Model 3 3D Cargo Liner Rear Trunk Mat

Kabeh Tikar Lantai Perlindhungan Batang Weather

Aksesoris Penting kanggo Pamilik Tesla

Mat kargo HUAWO digawe saka Desain Inovatif Tiga lapis.

Tikar lantai wis dikethok khusus kanggo Tesla Model 3. Pas kabeh Kendaraan Model 3 Tesla. Priksa Model Tesla 3 Sing Katon.

Mat kargo Model 3 Tesla 3D wis dikethok khusus kanggo model 3. Pas kabeh Kendaraan Model 3 Tesla. Desain apik sing nggawe Tesla sampeyan misuwur.

81rqRtxhDdL._AC_SL1500_副本

Desain Inovatif Tiga Lapisan

Permukaan karet termoplastik nyedhiyakake proteksi Kabeh Cuaca. XPE lapisan njero foaming bisa nyuda gangguan. Lan lapisan ngisor anti-slip sing nyegah tikar ora mudhun

81+y3DwKrJL._AC_SL1500_副本

Tahan banyu lan tahan Noda

Tahan banyu lan tahan noda. Lumahing kain daur ulang Polyester njupuk wedhi, lumpur, salju lan rereget kanggo nglindhungi batang mburi Tesla Model 3 sampeyan. Resike di resiki tanpa ditinggalake reregetan.

91UixywSgSL._AC_SL1500_


Wektu kiriman: Okt-06-2020