TPO TPE Rubber Trunk Mat Waterproof Anti Slip Cushion

Katrangan singkat:

Kauntungan: Negara Asal / Formulir A / B / Warranty / Persetujuan Internasional / Kinerja Produk / Persetujuan Kualitas / Reputasi / Disesuaikan


Detail Produk

Tag Produk

TPE Trunk Mat

Kabeh Perlindhungan Cuaca

TPE / TPO 3D Trunk Mat

Non Slip / Water-Resistant / Debu / Eco Friendly

Nyandhang / Ora beracun / Gampang Di resiki Lan Gampang Di pepe

Rincian Produk

Desain: Proteksi Lantai Mobil Lantai Tikar

Bahan: Bahan TPO / TPE / Bahan Ramah Lingkungan / Tanpa Bau

Posisi: Belakang

Jenis: Tikar Boot Mobil 3D Belakang

Nomer Tikar: 1 Pc

Ukuran: Cocog Kanggo Ukuran Mobil

Jeneng merek: Nampa OEM

Fitur: Anti Slip / Waterproof / Wearproof / Gampang Dibusak / Kabeh Perlindhungan Cuaca

Bobot: 1,8 - 2,5 Kg

Pembayaran: T / T 30% sadurunge

Paket Individu: 1 Pc / Set / 1 Set Kothak Karton

Kemasan Biasa: 10 - 15 Sets / Box Carton

Ukuran karton Individu: 68 * 68 * 16 Cm / Carton Box

Pelabuhan FOB: Shanghai / Ningbo

Shipmeng: Kanthi Express / Boat / Air

Wektu conto: 3 - 10 Dina

Gambar Detail Produk

hfg (1)
hfg (3)
hfg (5)
hfg (6)

Kasus Aplikasi Skenario Produk

hy (1)
hy (2)

Sertifikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Apa produk utama sampeyan?

Perusahaan kita duwe spesialisasi ing tikar mobil lan tikar gedhe, kalebu tikar lantai tpo / tpe, tikar tpo / tpe, bahan tpo / tpe, dll.

Apa Material TPO / TPE / TPR?

Materi TPO / TPE / TPR minangka Bahan Ramah Lingkungan, kesehatan 100% lan bisa pulih 100% lan Ora ambu.

Kepiye babut mobil TPO / TPE lan tikar gedhe?

Tikar mobil TPO / TPE bisa tahan banyu, anti rereget, tanpa ambu, anti gores, Non selip, gampang diresiki.

Kepiye pabrik sampeyan?

Pabrik kita ngasilake bahan TPO / TPE mentah dhewe lan bisa ngontrol kualitas. Supaya kita bisa nggawe kualitas paling dhuwur kanthi rega sing kompetitif.

Pira duwe gaya mobil mat lan trunk mat?

Kita duwe Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca udakara 300 Model Model.

HuaWo All Weather Car Mats FloorLiners

KONTAK: Joleen

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

KONTAK: Welden

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Video

Profil Perusahaan

Tikar Mobil Perfomance Profesional Lan Pemasok Tikar Batang

Jumlah Karyawan: 128 Wong

Sertifikasi Sistem Manajemen: Tes ISO 9000 / BCTC

Lokasi: Zhejiang, China

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Aplikasi

Kanggo Tikar Batang ngarep, Tikar Panyimpenan Wadhah Belakang

Langkah-langkah pangolahan

Pemindaian 3D Kanggo Entuk Data Asli → Desain → Gawe Cetakan → Bahan TPO / TPE → Formulir Sheet Saka Bahan → Formula Vakum → Pemangkasan Ujung Produk → Packing → Kanggo Warehouse → Pangiriman Pangiriman

Pasar Ekspor Utama

Asia

Australasia

Eropa Wétan

Amerika Utara

Eropa Kulon

Kemasan & Kiriman

Barang lan paket individu sing dikemas, Kemasan netral, ing karton.

Rincian paket akeh: 1 set menyang siji karton.

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Advance TT, T / T, L / C ..

Wektu Pengiriman: 20 - 25 dina sawise konfirmasi pesen

Kauntungan Kompetitif Utama

Negara Asal

Formulir A / B

Jaminan

Persetujuan Internasional

Kinerja Produk

Persetujuan Kualitas

Reputasi

Disesuaikan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita