Karpet Car Waterproof Tesla Model 3 Aksesoris Tikar Mobil Lantai

Katrangan singkat:

Kauntungan: Nampa Pesenan Cilik / Nampa OEM / Rega Paling Apik / Bahan Eco Friend / Produk 100% Daur Ulang / Kemasan Individu / Packing Normal / Wektu Pengiriman Cepet / Balesan Prompt / Nampa Pesenan sing Disesuaikan


Detail Produk

Tag Produk

Tikar Mobil TPR

Kabeh Perlindhungan Cuaca

Tikar Lantai Mobil 3D

Perlindhungan Anti Slip / Waterproof / Gampang Mbusak / Kabeh Musim

Bahan Wearproof / Dirt / Wau / Eco Friendly

Rincian Produk

Desain: Anti Slip Mat Protector Kanggo Mobil

Materi: Bahan TPE / TPR / Bahan Ramah Lingkungan

Posisi: Set Lengkap

Tipe: Tikar Lantai Mobil 3D Lengkap

Jumlah Tikar: 3 pcs

Ukuran: Ukuran Khusus

Jeneng merek: Huawo / OEM / ODM

Fitur: Anti Slip / Water-Resistant / Wearproof / Bau / Kabeh Cuaca, Non

Deform ing 130 ℃ / -40 ℃

Bobot: 3,5 kg

Paket Individu: 1 Set Kothak Karton

Kemasan Biasa: 10 - 15 Sets / Karton

Pelabuhan: Pelabuhan Shanghai / Ningbo

Wektu conto: 5 - 7 Dina

Papan Asal: China

Gambar Detail Produk

jty (1)
jty (3)
jty (4)
jty (5)

Kasus Aplikasi Skenario Produk

tyj (1)
tyj (2)

Sertifikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Apa produk utama sampeyan?

Perusahaan kita duwe spesialisasi ing tikar mobil lan tikar gedhe, kalebu tikar lantai tpo / tpe, tikar tpo / tpe, bahan tpo / tpe, dll.

Apa Material TPO / TPE / TPR?

Materi TPO / TPE / TPR minangka Bahan Ramah Lingkungan, kesehatan 100% lan bisa pulih 100% lan Ora ambu.

Kepiye babut mobil TPO / TPE lan tikar gedhe?

Tikar mobil TPO / TPE bisa tahan banyu, anti rereget, tanpa ambu, anti gores, Non selip, gampang diresiki.

Kepiye pabrik sampeyan?

Pabrik kita ngasilake bahan TPO / TPE mentah dhewe lan bisa ngontrol kualitas. Supaya kita bisa nggawe kualitas paling dhuwur kanthi rega sing kompetitif.

Pira duwe gaya mobil mat lan trunk mat?

Kita duwe Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca udakara 300 Model Model.

HuaWo All Weather Car Mats FloorLiners

KONTAK: Joleen

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

KONTAK: Welden

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Video Produk

Profil Perusahaan

Tipe Bisnis: Produsen

Tikar Mobil Perfomance Profesional Lan Pemasok Tikar Batang

Produk utama: Tikar Mobil TPR / Tikar Mobil TPE / Tikar Mobil Kulit / Tikar Mobil Karpet / Tikar Batang TPR / Tikar Batang TPE / Tikar Deadline Mobil

Sertifikasi Sistem Manajemen: ISO 9000, Ujian SGS ROHS EU.

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Aplikasi

Kanggo Tikar Mobil Drive, Tikar Mobil Penumpang, Tikar Mobil Rear Belakang

Langkah-langkah pangolahan

Scanning Kanggo Golek Data Asli → Gawe Desain → Gawe Cetakan → Bahan TPR → Lembar Formulir Saka Bahan → Pencet Cetakan → Trimasi Ujung Produk → Paket Individu → Kanggo Gudang → Pengiriman Pengiriman

Pasar Ekspor Utama

Asia

Eropa Wétan

Amerika Utara

Eropa Kulon

Ing saindenging jagad

Kemasan & Kiriman

Foam & Carton, paket individu, desain / print / paket minangka panjaluk sampeyan

Barang lan paket individu sing dikemas, Kemasan netral, ing karton.

Rincian paket akeh: 1 set menyang siji karton.

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: Advance TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..

Pangiriman: 15 - 25 dina sawise konfirmasi pesenan

Kauntungan Kompetitif Utama

Nampa Pesenan Cilik

Nampa OEM

Rega paling apik

Materi Eco Friend / Produk Daur Ulang 100%

Kemasan Individu / Kemasan Normal

Wektu Pangiriman Prompt

Wangsulan Prompt

Nampa Pesenan sing Disesuaikan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita