Waterproof Non Skid Luxury TPO TPE Karet Tikar Lantai Tikar

Katrangan singkat:

Kauntungan: Pesenan Cilik Ditampa / Bagian Jeneng-Jeneng / Negara Asal / Jaminan / Garansi / Persetujuan Internasional / Kemasan / Rega / Layanan


Detail Produk

Tag Produk

Tikar Mobil TPE

Kabeh Perlindhungan Cuaca

Tikar Lantai Mobil TPE / TPO 3D

Nganyarke Non Slip / Water-Resistant / Inovasi Saka Tikar Liyane

Tahan rereget / Abrasif / Non beracun

Rincian Produk

Desain: Tikar Lantai Mobil TPE / TPO

Bahan: Bahan Ramah Lingkungan TPO / TPE

Posisi: Set Lengkap

Nomer Tikar: 3

Ukuran: Kanggo Ukuran Mobil

Panggonan Asal: Zhejiang, China

Fitur: Anti Slip / Waterproof / Wearproof / All Weather Protection

Bobot: 3 - 3,5 Kg

Pembayaran: T / T 30% sadurunge, saldo mbayar sadurunge kapal

Paket Individu: 1 Set Kothak Karton

Kemasan Biasa: 10 - 15 Sets / Box

Ukuran karton Individu: 81 * 55 * 13 Cm / Carton

Pelabuhan: Shanghai / Ningbo

Sample wektu: 6 - 8 Dina

Gambar Detail Produk

TPE car mats - 6
tpe car mats -18
tpe car mats - 12
hr (3)

Kasus Aplikasi Skenario Produk

rt (1)
tpe car mats - 17

Sertifikat Kualifikasi Kehormatan

trh (1)
trh (2)
trh (3)

FAQ

Apa produk utama sampeyan?

Perusahaan kita duwe spesialisasi ing tikar mobil lan tikar gedhe, kalebu tikar lantai tpo / tpe, tikar tpo / tpe, bahan tpo / tpe, dll.

Apa Material TPO / TPE / TPR?

Materi TPO / TPE / TPR minangka Bahan Ramah Lingkungan, kesehatan 100% lan bisa pulih 100% lan Ora ambu.

Kepiye babut mobil TPO / TPE lan tikar gedhe?

Tikar mobil TPO / TPE bisa tahan banyu, anti rereget, tanpa ambu, anti gores, Non selip, gampang diresiki.

Kepiye pabrik sampeyan?

Pabrik kita ngasilake bahan TPO / TPE mentah dhewe lan bisa ngontrol kualitas. Supaya kita bisa nggawe kualitas paling dhuwur kanthi rega sing kompetitif.

Pira duwe gaya mobil mat lan trunk mat?

Kita duwe Bmw, Toyata, Honda, Ford, Chevrolet, Nissan, Volkswagen, Hyundai, Kia, Buick, Audi, Benz, Tesla, Mazda, Skoda, Cadillca udakara 300 Model Model.

HuaWo All Weather Car Mats FloorLiners

KONTAK: Joleen

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 13587358536

Email: joleen@tpecarmats.com

KONTAK: Welden

Telpon / Facebook / Whatsapp: +86 18667506006

Email: welden@tpecarmats.com

Profil Perusahaan

Kita minangka perusahaan entitas profesional sing spesialisasine nggawe, ngrancang lan ngembangake aksesoris mobil, kayata bahan TPO / TPE / TPR, tikar mobil lan tikar batang. Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyedhiyakake Layanan profesional lan Superior kanggo para pelanggan.

ty (5)
ty (2)
ty (3)
ty (4)

Langkah-langkah pangolahan

Scanning 3D Kanggo Entuk Data Asli → Desain → Gawe Cetakan → Bahan TPO / TPE / TPR → Lembar Formulir Saka Bahan → Formula Vakum → Trimasi Ujung Produk → Paket Individu → Kanggo Warehouse → Pangiriman

Pembayaran & Pangiriman

Cara Pembayaran: T / T, Western Union, PayPal, L / C ..

Rincian Pangiriman: ing 15 - 20 dina sawise konfirmasi pesen

Kauntungan Kompetitif Utama

Pesenan Cilik Ditampa

Bagean-jeneng merek

Negara Asal

Jaminan / Garansi

Persetujuan Internasional

Kemasan

Regane

Layanan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita